5 syytä miksi Sandra Bullock rokkaa

sandrabullock

1. Sandra Bullock tulee omituisesta perheestä. Vuonna 1964 syntyneen naisen isoisä oli kirjaimellisesti raketti-insinööri. Bullockin isä, joka armeija-aikoinaan palveli Saksassa, rakastui saksalaiseen oopperalaulajattareen ja niinpä nainen on viettänyt elämänsä oopperakiertueiden ja armeijaelämän omituisessa yhdistelmässä. Lapsuus meni tanssien balettia, laulaen ja kuitenkin poikamaisena tyttönä kallioilla kiipeillen – tästä johtuen Bullockin vasemman silmän yläpuolella on edelleen arpi.

2. Palkinto kuin palkinto, Sandra Bullock ottaa ne vastaan tyylillä. Voittaessaan parhaan naispääosan Oscarin roolistaan Elämä pelissä (Blind side), hän onnistui sekä vitsailemaan että olemaan hillityn tyylikäs. Saman vuoden toisesta elokuvasta, All About Steve, Bullock taas sai Razzie-palkinnon. Nainen kiitti arvokkaasta palkinnosta, ja totesi että jos olisi tiennyt saavansa palkinnon vain ilmaantumalla paikalle, hän olisi pyytänyt päästä esiintymään Oscareihin jo aikaa sitten.

Did I really earn this, or did I just wear you down? – Sandra Bullock Oscar-puheessaan.

3. Tätä naista ei näytä pysäyttävän mikään. Vuonna 2000 Bullock joutui lento-onnettomuuteen lumimyrskyssä. Pieni lentokone teki hätälaskun lumipenkkaan pienelle lentokentälle joka oli suljettu. Bullock kertoi ainoastaan rukoilleensa ettei kone syttyisi palamaan. 2008 rattijuoppo törmäsi Bullockin autoon, mutta suojelusenkeli oli jälleen hereillä.

4. Paljon romanttisissa komedioissa näytellyt Bullock on kertonut väsyneensä niihin. ”Ne eivät ole hauskoja, ne eivät ole romanttisia. Naisroolit näissä elokuvissa on nykyisin kirjoitettu huonosti; olen saanut tarpeekseni”. Tämän jälkeen Bullock onkin pitänyt sanansa, ja esiintynyt elokuvissa Elämä pelissä, Äärimmäisen lujaa ja uskomattoman läheltä, sekä seuraavaksi toimintaelokuvassa The Heat, scifi-trillerissä Gravity ja animaatiossa Minions.

5. Bullock pitää päänsä pystyssä. Samaan aikaan kun media riepotteli silloisen aviomiehen, Jesse Jamesin, suhdetta milloin kehenkin naiseen, pysytteli Bullock poissa lehdistä keskittymällä lapsiinsa. James vetäytyi monien lausuntojen jälkeen vieroitukseen ja Bullock haki avioeroa. Nainen ei ole kertaakaan puhunut liitosta tai erosta julkisuudessa, vaan on aina keskittynyt perheeseensä sekä hyväntekeväisyyteen ja työhönsä. Tyylikästä ja järkevää.

Kommentit

Tags from the story