Arrow- ja Flash-uutisia CW-kanavalta

arrow_featured2

CW-televisiokanava on viime vuosina kasvanut monen suosikiksi. Vuonna 2005 aloitettu, Filmitähden mörkösarjasuosikki Supernatural on ehtinyt jo yhdeksän tuotantokauden mittaiseksi ja kymmenes on vahvistettu alkavaksi ensi syksynä. Mörköjä ja muita vihulaisia jahtaavista Winchesterin veljeksistä (Jensen Ackles & Jared Padalecki) kertova sarja ei todellakaan ole jäänyt pelkäksi tähdenlennoksi.

Parin viime vuoden aikana hieman kankean alun jälkeen yllättävän suosituksi on noussut DC Comicsin Green Arrow -hahmoon perustuva Arrow. Arrown toinen tuotantokausi päättyi juuri Yhdysvalloissa ja kolmannelle kaudelle mennään siinäkin sarjassa. Kanava myös vahvisti, että sivuroolissa Malcolm Merlyninä nähty John Barrowman (Doctor Who, Torchwood) on jatkossa sarjan vakiokasvo.

Osasyynä Arrown suureen suosioon voi pitää sen pääosassa Oliver Queenina nähtävää Stephen Amellia, joka on muutamassa kuukaudessa kerännyt itse henkilökohtaisesti ylläpitämälleen Facebook-sivulle lähes kaksi miljoonaa seuraajaa. Amell kommunikoi faniensa kanssa lähes päivittäin sekä Facebookissa että Twitterissä ja on saanut siitä erittäin mukavan miehen maineen. Myös Filmitähti noteerasi miehen suosion nousun jo viime vuoden puolella sijoittaessaan Amellin vuoden seksikkäimmän kymmenikön joukkoon.

Arrown toisella kaudella sarjassa vieraili Grant Gustinin esittämä, höpsö ja kömpelö Barry Allen. Nyt CW on vahvistanut aloittavansa Arrown spin-offina uuden sarjan, jonka pääosassa nähdään Barry Allen ja hänen uusi alter egonsa Flash. Viiden minuutin mittainen traileri vakuuttaa, että uudessa sarjassa on ainakin vauhtia!

Flash alkaa CW:llä Yhdysvalloissa syksyllä 2014. Sarjan Suomeen tulosta ei ole tietoa.

Kommentit