Keikkaa pukkaa (2010)★★★

keikkaapukka

Rocktähti Aldous Snow (Russell Brand) on hirvittävän flopin jälkeen vaipumassa rockmaailman unholaan. Yhdessä pitkäaikaisen tyttöystävänsä Jackie Q:n (Rose Byrne) kanssa tehty African Child -biisi ja levy romahdutti rocklegendan suosion pohjalukemiin ja siihen päättyi Aldouksen ura ja selvänä olemisen kausi.

Toisaalla, levy-yhtiötä johtaa rautaisella otteella Sergio jota esittää periaatteessa itseään näyttelevä Sean Combs eli P.Diddy. Sergion leivissä on Snown bändiä fanaattisesti diggaava Aaron Green (Jonah Hill) joka haluaa järjestää Snown 10 vuotta sitten heittämän keikan Greek-teatterissa kunniaksi uuden juhlakeikan, ja ehkä samalla nostaa Snown sekä oman uransa nousuun. Ja eikun hommiin; kuinka vaikeaa voi olla järjestää sekaisin oleva rock-tähti Lontoosta Los Angelesiin 72 tunnissa? Itseasiassa erittäin vaikeaa ja äärettömän hupaisaa. Seurauksena Snown ja Green matkasta Greek-teatteriin on hulvaton matka täynnä huumeita, viinaa, sähläystä, omituisia tilanteita ja rock’n’roll -meininkiä.

Brand on kuin luotu esittämään itsekeskeistä rock-tähteä ja Hill tekee hienoa työtä pihalla olevana mutta vilpittömän fanina, joka joutuu kirjaimellisesti tekemään kaikkensa hoitaakseen työnsä. Elokuva on täynnä hupaisia cameo-rooleja julkkiksilta ja siinä esitellään niin paljon julkkis-kliseitä ettei voi kuin nauraa. Get Him to the Greek on hauska leffa jos pipo ei kiristä päätä liian kovasti.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_text_separator title=”Info” title_align=”separator_align_center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Get Him to the Greek  

  • Ohjaus: Nicholas Stoller
  • Pääosissa: Russell Brand, Jonah Hill
  • Alkuperämaa: USA, 2010
  • Genre: Komedia
  • IMDb
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator][/vc_column][/vc_row]

Kommentit

Tags from the story
,