Filmitähti vastaa palautteeseen

vastaa2

Pyysimme parin viime viikon aikana teitä antamaan palautetta Filmitähden toiminnasta Elementary-arvonnan ohessa. Suuret kiitokset kaikille osallistuneille ja palautteensa antaneille!

Saimme paljon positiivista palautetta sivustomme selkeydestä, kirjoitettujen juttujen laadukkuudesta ja asiallisuudesta. Myös Filmitähden uudistuksia -digilehti ja videokanava- kehuttiin vuolaasti.

Tässä muutamia kauniita sanoja:

Asiallisia arvosteluja elokuvista ja sarjoista, joissa kerrotaan olennaiset asiat, paljastamatta kuitenkaan liikaa itse sisällöstä

Verkkolehti on selkeä ja helppokäyttöinen. Kuvien ja tekstien sijoittelu on ollut onnistunutta ja kirjainkoko sekä -fontti ovat sopivia riippumatta siitä, mitä kautta ja millä välineellä juttuja tutkiskelee

Filmitähti näyttää hyvältä ja arvostelut ovat ammattimaisesti kirjoitettu

Elokuvien arvostelut ovat sellaisia, että suurempia spoilereita ei tarvitse pelätä

Kaiken kaikkiaan voisin sanoa, että Filmitähdestä olen saanut paljon hyviä vinkkejä mitä elokuvia mennä katsomaan. Moni elokuva olisi jäänyt varmasti katsomatta, ellei sitä olisi täällä kehuttu. 🙂

 

Saimme myös muutamia kysymyksiä ja kommentteja, joihin haluamme vastata:

”Discshop-yhteistyön takia mieleen tulee, että vaikuttaako se arvosteluiden objektiivisuuteen”

Tuotamme Discshop.fi:lle freelancereina sekä elokuva- että peliarvosteluita ja kysymys arvosteluiden objektiivisuudesta on tämän takia ihan aiheellinen. Aloittaessamme yhteistyötä keskustelimme Discshopin kanssa tästä ja Discshopin suunnalta tuli käsky pysyä rehellisenä – jos elokuva on huono, se pitää myös voida sanoa suoraan. Kirjoitamme arvosteluja Discshopiin siis aivan samalla tavalla kuin mihin tahansa muuhun julkaisuun, rehellisesti omia ajatuksia käyttäen. Syy miksi Discshopissa julkaistut dvd-arvostelut näkyvät myöhemmin myös Filmitähdessä on ihan konkreettinen: aikaa kaikkien arvosteluiden uudelleenkirjoittamiseen ei yksinkertaisesti ole, joten olemme sopineet, että julkaisemme Discshopiin kirjoittamamme arvostelut myös täällä, ystävällisellä linkityksellä alkuperäiseen tekstiin. Arvosteluiden objektiivisuutta ja rehellistä mielipidettä vaalimme kuitenkin viimeiseen asti!

Lukijana toivoisin enemmän tv-sarjojen arvosteluja, mutta toisaalta ymmärrän sarjojen vievän niin paljon katseluaikaa, että kovin tiheään tahtiin ei arvosteluja voi tulla

Osuit naulan kantaan! Vaikka katsomme todella paljon tv-sarjoja, kaikesta ei yksinkertaisesti ehdi kirjoittaa. Tämä on kuitenkin tiedostettu: tv-sarjat kiinnostavat nykyisin todella paljon ja olemmekin keskustelleet sarjoista kertovien artikkeleiden lisäämisestä.

”Vierailevia kirjoittajia olisi myös välillä mukava saada mukaan tuomaan uusia näkökulmia. Vierailevia kirjoittajia ei tarvitsisi olla kuitenkaan kovin useasti ehkä kerran kuukaudessa tai harvemmin? Olisi hienoa esimerkiksi saada hieman miesnäkökulmaa”

Muutamia vierailevia kirjoittajia meillä onkin ollut, mutta koska teemme tätä työtä vapaaehtoisperiaatteella, on ymmärrettävää, että harva laatukirjoittaja haluaa tehdä työtä ilmaiseksi. Olemme aina avoimia ehdotuksille ja otamme hyvät kirjoittajat mielellämme osaksi joukkoamme! Palkkaa emme kuitenkaan voi maksaa, koska emme itsekään tästä mitään taloudellista hyötyä saa.

Palautetta, kysymyksiä ja kommentteja saa edelleenkin lähettää meille Filmitähden toimitukseen! Otamme kaikki viestit vastaan ja palaamme askarruttaviin kysymyksiin jatkossakin.

Kommentit