Haastattelussa G.I.Joe: Kosto -elokuvan tähti Dwayne Johnson

dwaynejohnson

Dwayne Johnson tähdittää uusinta G.I.Joe: Kosto -elokuvaa. Filmitähti julkaisee miehen haastattelun jossa Johnson kertoilee fiiliksistään elokuvan tiimoilta. Voit voittaa elokuvan omaksesi, osallistu kilpailuun täällä! 

Hei Dwayne, kuinka menee?
Hienosti!

Ei ihme, olemmehan Las Vegasissa. Mitä The Rock tekee Vegasissa ollessaan? Meneekö homma Hangover-tyyliseksi illanvietoksi, vai onko meno rauhallisempaa?
Mikään Vegasissa ei ole rentoa. Täällä ollessa energiataso on 10. Kaikki on 10. Jotain tapahtuu koko ajan, tässä kaupungissa ei ole rentouttavaa energiaa.

Joten on mahdollista että heräät ja löydät Mike Tysonin tiikerin kylpyhuoneestasi.
Vain ajatuksissani. Treenaan ajatellen Tysonin tiikeriä.

G.I.Joe: Kosto-elokuvassa on kyse juuri korkeasta toimintatasosta, vähän kuin Vegasissa. Voitko summata elokuvan, ja mitä siinä tapahtuu. Millaista hahmoa esität?
Hahmoni on nimeltään Roadblock. G.I.Joe -tarinoissa Roadblock on niiden tyyppien liima. Hän on hahmo, joka pitää Joet yhdessä. Mutta hän on aina ollut varjoissa, taustalla. Sodassa menetysten ja kaaoksen keskellä uusia johtajia nousee esiin, vaikka tämä ei haluaisi olla valokeilassa. Tämä on tarina siitä.

Et esiintynyt 2009 ilmestyneessä elokuvassa. Mitä ajattelit G.I.Joe: The Rise of the Cobrasta, miten tulit mukaan uuteen elokuvaan?
En ole edelleenkään nähnyt ensimmäistä osaa. Kun minua pyydettiin tähän osaan, ajattelin sen olevan todellinen mahdollisuus. Halusin ymmärtää elokuvan sanomaa ja sävyä. Jokainen halusi tehdä tästä erilaisen elokuvan. Tehdä sen paremmaksi, korottaa tasoa. Tartuin mahdollisuuteen ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen.

Onko totta että Navy SEALS-joukot olivat kuvauspaikalla auttamassa teitä tekemään sodankäynnistä mahdollisimman aidon tuntuista?
Kyllä. He ovat niitä todellisia sankareita. Sotajoukkojemme miehet ja naiset ovat todella inspiroivia, he inspiroivat minua. Suvussani on Navy SEALSejä, armeijaan kuuluvia, sodassa olleita. Side on siis hyvin tunnepitoinen. Vaikka elokuvassa on kyse muunnellusta todellisuudesta, halusimme silti kunnioittaa joukkojamme – tuoda esiin hengen ja aitouden tunnun.

Sotilaat seuraavat käskyjä. Oletko itse hyvä seuraamaan niitä?
Kyllä. Jos homma pitää saada tehtyä. Haluan hyvät ideat pöydälle, sama mistä ne tulevat.

Oli hienoa nähdä sinut yhdessä Bruce Willisin kanssa. Vanhan ja uuden toimintatähden yhteensaattaminen, millaiselta se tuntui?
Voi sitä miestä. Hän on melkoinen. Olen ollut Brucen kaveri jo jonkin aikaa. Hän on ikoni. Oli aika mahtavaa olla yhdessä, aseet kädessä, pelastaa maailma – hän on ollut yksi suurimpia filmitähtiä jo kauan.

gijoekosto

Onko vaikea uskoa että saat palkkaa tehdäksi tätä?
Se on mahtavaa! Ei se tunnu työltä, rakastan tehdä tätä.

Kuka on kovin tapaamasi äijä?
Kovin? Kiesus. Olen tavannut paljon kovia tapauksia. He eivät näyttele elokuvissa, ja he eivät todellakaan ole näyttelijöitä. Suuri osa on armeijan miehiä. Suuri osa ei ole. Hiljaisia, tiukkoja tyyppejä. Nämä tyypit eivät pidä itsestään meteliä, eivät ole ärsyttäviä tai ylimielisiä. Hiljaisia täytyy pitää silmällä, paljon ääntä pitävät eivät ole koviksia.

Halusin kysyä sinulta kiusaamisesta. Olet paljon tekemisissä lasten kanssa, ja toimit esikuvana heille. Onko sinulla neuvoja?
Ensimmäinen neuvo on aina, kerro asiasta. Perheelle, opettajille tai kenelle tahansa aikuiselle joka voi auttaa. Minua kiusattiin lapsena. En puhunut asiasta, vaikka se on tärkein asia. Päädyin siihen pisteeseen että puolustin itse itseäni, sanoin että nyt riittää. Ala-asteelaisena löin yläasteen poikaa turpaan, ja juoksin lujaa pakoon. Hän ei kiusannut minua enää koskaan.

Oliko G.I.Joe sinulle tärkeä lapsena?
Kyllä, leikin niillä ja Star Wars-hahmoillani joka päivä. Ne olivat minulle todella tärkeitä, loin kohtauksia sekoittaen hahmoja keskenään. Siksi elokuvassa näytteleminen oli todella siistiä.

Et siis leikkinyt barbeilla?
Toisinaan, mutta en voi kertoa sinulle siitä.

Puhuitko koskaan Willisille nuorempana, millaista on olla toimintatähti?
Kun tapasimme 10-12 vuotta sitten, kävimme pari tällaista keskustelua. Kun tein Muumion paluun ja Skorpionikuninkaan, silloin tutustuin Bruceen. Hän oli todella auttavainen, tuki siirtymistäni alalta toiselle.  Sen jälkeen olemme lähinnä käyneet keskusteluja siitä miten paljon hauskaa meillä on ollut, kuinka kiitollisia olemme että saamme tehdä tällaista.

Luin jostain, että elokuvassa käytettiin 476:ta asetta. Käytät itse melko montaa. Kuinka luonteva olet aseiden kanssa?
Minusta ihminen on outo ja epävarma, jos aseen käteen ottaminen kuvauspaikalla antaa sinulle jonkinlaista voimaa – varsinkin kun nämä leikkiaseet eivät ammu edes aitoja panoksia. Se on hauskaa. Treeniaikana vietimme aikaa SEALSien kanssa, halusimme tehdä tuloksesta särmikkämpää. Hienoa Roadblockissa on se, että hän ampuu jättimäisellä aseella. Hän pystyy nostamaan ison aseen, ja lukitsemaan sen tankkiin. Toimintaa rakastavalle sisäiselle lapselleni se oli mahtavaa.

Elokuvassa eräs  vuorosanoistasi on ”I do nothing in neutral”. Onko se eräänlainen elämänfilosofiasi?
Kun päämäärä on asetettu, uskon siihen. Uskon siihen että mennään täysillä.

Kommentit

Tags from the story
,