Hemlock Grove jatkuu vielä yhden tuotantokauden verran

henlockgrove

Netflixin omaa tuotantoa oleva kauhufantasia Hemlock Grove jatkuu vielä yhden tuotantokauden verran. Kolmas ja viimeinen kausi julkaistaan jossakin vaiheessa vuotta 2015.

Hemlock Groven toinen tuotantokausi julkaistiin Netflixissä heinäkuussa 2014. Toisella kaudella Roman (Bill Skarsgård) ja Peter (Landon Liboiron) kohtaavat uusia vastuita ja aikuisuuden realiteetteja. Romanilla on omat haasteensa äitinsä (Famke Janssen) ja sisarensa Shelleyn (Madeleine Martin) katoamisen kanssa. Peter muuttaa asumaan serkkunsa Destinyn (Kaniehtiio Horn) kanssa ja on pakotettu etsimään töitä, kun hänen äitinsä lähetetään pois. Samaan aikaan uutta alkua elämälleen etsivä uusi kasvo Miranda Cates (Madeline Brewer) tulee Hemlock Groveen ja tällä on vaikutus sekä Peterin että Romanin elämään. Edelleen perhettään sureva Norman (Dougray Scott) puolestaan oppii uusia puolia rakastamistaan ihmisistä.

Hemlock Grove on kauhuelokuvien parissa toimineen Eli Rothin ensikosketus työskentelystä televisiolle. Hän toimii sarjan vastaavana tuottajana. Sarja perustuu Brian McGreevyn samannimiseen romaaniin.

Sarjan ensimmäisestä tuotantokaudesta voit lukea täältä >>

Lähde: Netflix

Kommentit