Hobitti-faneja hemmotellaan urakalla

hobitti

 

Taru Sormusten Herrasta -fanit huomio! Hobitti-elokuvatrilogian ensimmäinen osa, Hobitti- Odottamaton matka, tulee ensi-iltaan 12.12.2012. Kahden muun elokuvan nimetkin on jo vahvistettu. Toinen osa, joka tulee ulos joulukuussa 2013, on nimeltään Hobitti – Smaugin autioittama maa. Kolmas osa saa ensi-iltansa kesällä 2014, ja on nimeltään Hobitti – Sinne ja takaisin.

Ensimmäisen osan liputhan tulevat myyntiin lauantaina 24.11. ja faneille on järjestetty hienoa ohjelmaa Tennispalatsiin. Taru Sormusten Herrasta -trilogia esitetään ensimmäistä kertaa digitaalisena Suomessa; pitkät extended-versiot ovat nähtävissä erikoistapahtumassa. Aiemminhan nämä versiot ovat olleet nähtävillä ainoastaan dvd-ja BR-muodossa. Tennispalatsin ja Flamingon lipunmyynti alkaa ennen muita teattereita, sekä nettimyyntiä, jo klo 8.00, 24.11.

LOTR-yönäytöksien lisäksi on luvattu myös muita elokuvia yötapahtumaan, ennakkonäytöksiä ja muuta elokuvaohjelmistoa. Jonottaminen on perinne myös Suomessa, ja tämä tapa kuulostaa paremmalta kuin ulkona sateessa värjötteleminen.

Oletko itse koskaan jonottanut mitään lippuja (konsertti -tai elokuvalippuja) paria tuntia kauempaa?

Kommentit

Tags from the story