Hyvät, Pahat ja Omituiset

filmitahti_hyva

Kaikki puhuvat Felixistä, mutta tapahtui sitä muutakin!

 

[quote type=”center”] Hyvät, Pahat ja Omituiset [/quote]

liver Stone on palannut rytinällä. Aikoinaan montaakin hernettä muiden nenään ohjannut mies on Raakalaiset-elokuvallaan luonut väkivaltaisen mutta toimivan tarinan. Kriitikoiden mielipiteet vahvasti jakanut elokuva on Suomessa kerännyt paljonkin kehuja, kun taas konsertaviimisemmissa maissa arviot ovat olleet nuivempia. Lue Filmitähden oma arvio tästä. Liiallisesta väkivallasta syytetty leffa on osattu ottaa sellaisenaan kuin se on, ilman turhia moralisointeja. John Travolta tekee yhden herkullisimmista, ellei parhaan, suorituksensa liukkaana agenttina.

ox näyttää Suomessa The Walking Deadin kolmannen kauden vain viikko jenkkien ensi-illan jälkeen. Jaksot saapuvat siis kerrankin tänne pohjolan perukoille silloin kun pitääkin. Hatunnoston arvoinen ele Foxilta, tällaista herkkua lisää meillekin! Luvassa on enemmän zombie-tappoja kuin kahdella kaudella yhteensä, uusia hahmoja ja paljon toimintaa. Tuskin jaksamme odottaa!

Uusi kausi alkaa rytinällä, tuoden myös uusia hahmoja.
wilight-fanit saavat Suomessa erikoisen tavan osallistua rakastamansa elokuvasarjan mainontaan. Faneilla on sunnuntaihin 21.10. saakka aikaa toimittaa kuvansa Twiligth Finlandin Facebook-sivulle ja päästä osaksi viimeisen osan elokuvajulistetta. Lue lisää täältä.

 

usi Bond-tunnari on julkaistu. Skyfall-elokuvan tunnusbiisin esittää aina yhtä ihana Adele. Musiikki on makuasia, mutta tällä kertaa tulos ei miellytä Filmitähteä. Ottaen huomioon Adelen hienon äänen, itse kappale tuntuu kovin ohuelta ja tasaiselta. Siitä puuttuu dramatiikka, basso ja särmä  – vaaran tuntu on poissa. Tuloksena on keskinkertainen luritus, vaikka olemme tottuneet odottamaan Bond-biiseiltä paljon parempaa.

uistaako kukaan aikaa jolloin Mickey Rourke oli itseasiassa aika kuuma kolli? Jos nuoremmat lukijat eivät ymmärrä mistä puhun niin katsastakaa 9 1/2 viikkoa-leffa, siinä on todisteita riittämiin. Rourken elämä ja ura on ollut yhtä vuoristorataa, ja nyrkkeilykehässäkin naamaansa möyhentänyt mies on jälleen hakeutunut plastiikkakirurgin pakeille. Kuin jo valmiiksi pahoin leikellyissä kasvoissa ei olisi tarpeeksi, muistuttavat uudet kuvat jo Frankensteinin hirviöstä. Rourken naamaa leikkauksen jälkeen voi ihastella esimerkiksi täältä. Filmitähdetkin vanhenevat, mutta sen voisi tehdä arvokkaasti.

Rourke ja Kim Basinger elokuvassa 9 1/2 viikkoa.

 

Kommentit