Jaguar luottaa brittiläisiin roistoihin

jaguar_tomhiddleston

Brittiläiset näyttelijät ovat kunnostautuneet viime vuosina Hollywoodissa etenkin loistavina pahoina poikina, roistoina. Tätä hyödyntää myös Jaguarin uusi automainos, joka näytetään kokonaisuudessaan Superbowlin aina huomiota herättävällä mainoskatkolla. Mainosta seuraa kuuden kuukauden kampanja jonka iskulause on ”Good to be bad”.

Mainokseen on kerätty kolme brittinäyttelijää, jotka ovat viime vuosina olleet erinomaisen pahoja. Tom Hiddleston on tunnettu yhtenä kaikkien aikojen suosituimmista pahiksista Thor- ja The Avengers-elokuvien Lokina. Ben Kingsley on tunnettu pahisrooleistaan, viimeisimpänä Iron Man 3:n ennalta-arvaamaton Mandarin. Kolmikon täydentää aina yhtä sulava Mark Strong, jolle tämäntyyliset roolit ovat tuttuja – ikimuistoisimpana Sherlock Holmes-elokuvan (2009) Lordi Blackwoodin rooli.

Käyttämällä brittiläisiä näyttelijöitä Jaguar on osunut kultasuoneen. Merkin varapääjohtaja Jeff Curry sanookin että brittipahikset ovat hieman erilaisia; tyylikkäitä, älykkäitä, viileitä – ihmiset pitävät heistä. Olemme täysin samaa mieltä. Entisissä mainoksissa Jaguar on luottanut Benedict Cumberbatchin sulavaan ääneen; mies on tehnyt mainosten puheosuudet.

Brittiläiseen tyyliin Bondimaisessa teaserissa Ben Kingsley kätkättää kuin paraskin vanhan ajan pahis. Katso teaser tästä. Myös jokaisen näyttelijän omasta osuudesta on julkaistu jo ennakkopätkä. Voit katsoa ne alta. Mainostemppu on täydellinen – kirjoitammehan mekin uutisen autosta.

Päivitetty 29.1.2014
Koko mainos nähtävissä nyt. Jos alla oleva video ei toimi, voit katsoa mainoksen Youtubesta.

Tom Hiddleston
Ben Kingsley
Mark Strong.

 

lähde NY Times

Kommentit