Jeremy Renner: Tarvitsen nokkaunet

rennerfeat

Mission Impossible – Ghost Protocol dvd- ja BR-version julkaisun siivittämänä Filmitähti julkaisee haastattelun Jeremy Renneristä. Mieshän tähdittää elokuvaa yhdessä Tom Cruisen kanssa, sekä on yksi tämän vuoden kuumimpia toimintatähtiä.

Q: Hei Jeremy. Onnittelut MI – Ghost Protocolin menestyksestä. Paitsi että se oli kassamenestys, onnistuit myös säilymään hengissä läpi kuvausten. Se on pienoinen yllätys ottaen huomioon elokuvan mahtavat stuntit.

Jeremy: Kyllä, on hienoa olla hengissä! Elokuvassa on kyllä joitakin vaikuttavia osasia.

Q: Puhutaan siitä isoimmasta. Siinä Tom Cruise hengailee maailman korkeimman rakennuksen, Burj Khalifan, ulkopuolella. Rakennus on melkein 830 metriä korkea. Voitko kertoa stuntista?

Jeremy: Kuten totesit, Burj Khalifa on maailman korkein rakennus. Se on tuplasti NY:n Empire State Buildingin korkuinen.  Me olimme rakennuksen katolla, ja se on niin korkealla että alas katsottaessa näköala on kuin lentokoneesta. Se on jännittävää. Stuntit olivat haastavia mutta mukavia. Onneksi meillä oli Tomin kaltainen mies näyttämässä mallia.

 Q: Paras sinua koskeva stuntti lienee se, kun istut turvallisesti sisällä samaan aikaan kun Tom roikkuu 800 metrin korkeudessa.

Jeremy:Nimenomaan! Me saimme vain istua sisällä ja siemailla teetä. Meidän ei tarvinnut tehdä mitään tuollaista.

Q: Hulluinta stuntissa lienee se, että se on oikeasti Tom Cruise, eikä digitaalisesti lisätty?

Jeremy: Kyllä se on itse Tom. Hänellä on runsaasti vuoristokiipeily-kokemusta. Joten hänelle vaijerista roikkuminen on hyvin luonnollista. Hän nautti tilanteesta täysin siemauksin.

Jeremy Renner Mission Impossible - Ghost Protocol:ssa.

Q:  Voitko kertoa hieman elokuvan juonesta ja omasta hahmostasi.

Jeremy: Näyttelen Brandtia.  Elokuva alkaa tarinan käänteessä jossa IMF:n pääsihteeri (Tom Wilkinson), Ethan Hunt ja Brandt joutuvat tilanteeseen jossa IMF suljetaan. Homma menee kamalalla tavalla pieleen ja meistä tulee agentteja jotka lähtevät omille teilleen; josta tulee myös nimi Ghost Protocol. Työskentelemme yhdessä voittaaksemme suuret vaikeudet ja siinä dynamiikassa neljä agenttia ymmärtävät että kukaan ei välttämättä ole se joka sanoo olevansa. Se on puhdas agentti-tarina, eikä vakoojista koskaan tiedä.

 

Q: Sinun täytyy olla tällä hetkellä tyytyväinen uraasi. Ponnahdit julkisuuteen 2002 Jeffrey Dahmerina, ja teit hienoja rooleja sen jälkeen. Mutta 2009 elämäsi muuttui The Hurt Lockerin myötä. Sait Oscar-ehdokkuuden ja elokuva voitti parhaan elokuvan Oscarin. Mitä ajattelet Hurt Lockerin jälkeisestä elämästäsi?

Jeremy: Se on huikea. The Hurt Locker muutti elämäni. Saan mahdollisuuksia jotka ovat uskomattomia. Rooleja joista en voinut ennen edes uneksia, sekä suuria kassamagneetteja kuten Mission Impossible.

Q:  Siirryt myös Bournen rooliin, Matt Damonin paikalle. Mitä ajattelet, joidenkin sanojen mukaan, megatähteydestä jonka tulet saavuttamaan Hollywoodissa?

Jeremy: Ei mitään hajua. Olen nauttinut työnteosta, sen verran osaan sanoa. Olen ikäänkuin kompastunut huikeisiin mahdollisuuksiin, joista tämä Mission Impossible oli ensimmäinen. Nautin sen tekemisestä suunnattomasti ja lisää toimintaleffoja on tulossa. Kuka tietää mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

 Q: Olet ollut todella kiireinen

Jeremy: Kyllä, tiedän mitä tarvitsen. Nokkaunet.

 Q: Voitko kertoa hieman lapsuudestasi Modestossa, Kaliforniassa. Miksi halusit ryhtyä näyttelijäksi?

Jeremy: Modesto on pieni kaupunki. Rakastan sitä paikkaa, ja haluan aina mennä käymään siellä. Se on kaukana Hollywoodista kaikilla mittapuilla. Näytteleminen on minusta terapeuttista, voin olla joku aivan muu. Voin tutkiskella erilaisia ihmisiä, mitä enemmän näyttelin, sitä enemmän rakastuin siihen.

Q: Onko totta että ensimmäinen työsi oli paikallisessa poliisissa?

Jeremy: Kyllä!  Olin koulussa ja tämä mies tuli luokseni ja sanoi maksavansa 50 dollaria jos auttaisin häntä treenaamaan poliisi-alokkaita. Joten menin paikalle, ja teeskentelin vastustavani pidätystä. Sitähän minä teen; minun piti riehua ja potkia. Se oli hauska tapa ansaita rahaa.

 

Kommentit

Tags from the story
,