Kiitos Yle, kun tuot nähtäväksemme Doctor Whon!

doctorwho8

Maailman pitkäikäisin scifisarja Doctor Who jatkui BBC:llä viikonloppuna kahdeksannen tuotantokauden jaksoin (tältä niinsanotulta uudelta kaudelta). Suosittu ja suloinen Matt Smith vaihtui nyt sanavalmiiseen veteraaninäyttelijä Peter Capaldiin, kun Tohtori ”vaihtoi kasvonsa” viime tuotantokauden päätteeksi. Näillä näkymin siis viimeistä kertaa.

Kaupallisten kanavien ja striimauspalveluiden vallatessa Suomessakin tilaa, on hienoa, että kansallinen tv-kanavamme pyrkii pysymään kehityksen mukana. Ylen TV2 näyttää uusimman Doctor Who -kauden jaksot vain vuorokausi niiden brittiesityksen jälkeen, ja vielä suomeksi tekstitettynä.  Jaksot nähdään kakkosella sunnuntaisin klo 19.10 ja sen jälkeen ne on nähtävissä Yle Areenassa. Ensimmäinen esitys oli eilen sunnuntaina 24.8.2014.

Kahdeksannen tuotantokauden ensimmäinen jakso on nimeltään Deep Breath ja sen on käsikirjoittanut häijyistäkin tarinankäänteistään tunnettu Steven Moffat. Tohtorin matkakumppanina uudella kaudella jatkaa ”Mahdoton Tyttö” Clara Oswald, jota esittää Jenna Coleman.

Pistäydyimme keväällä 2014 Filmitähden toimittajakaksikolla Lontoossa vierailemassa monien tuttujen tv-sarjojen -kuten myös Doctor Who’n– maisemissa. Tästä reissusta kuvasimme pari matkailuvideota inspiraatioksi Lontooseen matkaaville:

[embedvideo id=”AvhyUEmHrEc” website=”youtube”] [embedvideo id=”2L1NfGgQ9qU” website=”youtube”]

Kommentit