Osallistu kilpailuun ja voita Lento DVD omaksesi!

lento_kisa

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. DVD:N VOITTI MARKO HAVERINEN. ONNEA!

 

Lento on vaikuttava, ja melko dramaattinen tarina, joka kertoo paljon muustakin kuin ihmeellisestä lentokone-onnettomuudesta. Sen pääosassa on Denzel Washington, joka sai suorituksestaan myös Oscar-ehdokkuuden parhaana miesnäyttelijänä. Herkullisessa sivuosassa irroittelee John Goodman. Filmitähden arvion elokuvasta voit lukea täältä. 

Elokuvan synopsis:
Robert Zemeckisin uusi elokuva Lento on toiminnallinen trilleri ja kiehtova mysteeritarina erikoisen lento-onnettomuuden syistä ja seurauksista. Oscar-voittaja Denzel Washington näyttelee kokenutta lentokapteenia Whip Whitakeria, josta tulee kansallissankari yhdessä yössä. Hän onnistuu kuin ihmeen kaupalla tekemään vaikean pakkolaskun ja pelastamaan kymmenien ihmisten hengen. Onnettomuuden jälkeen Whitakeria juhlitaan sankarina, mutta pian tapahtumista paljastuu yksityiskohtia, jotka herättävät enemmän kysymyksiä kuin antavat vastauksia. Mistä tai kenestä onnettomuus todella johtui, ja mitä lennolla oikeastaan tapahtui?

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa elokuva omaksesi DVD:nä. Vastaat vain kysymykseen:

Mikä on Denzel Washingtonin vaikuttavin roolisuoritus?

Jätä alla oleviin kenttiin koko nimesi, postiosoitteesi sekä vastauksesi. Kilpailu päättyy 9.7.2013.
Voittajan nimi julkaistaan Filmitähden FB-sivulla, jota seuraamalla saat myös tietää ensimmäisenä kaikista Filmitähden kilpailuista.

Kommentit