Kuinka seurata Filmitähteä?

fb_filmitähti

Filmitähti on verkkolehti, joka elää vahvasti myös Facebookissa. Facebook-sivustomme elää päivittäin, ja tarjoaa linkkejä kiinnostaviin artikkeleihin joita ei välttämättä itse sivustolla näe. Facebookissa saat tiedon myös Filmitähden kilpailuista – jotkut kilpailut ovat ainoastaan Facebook-sivustolla.

Koska Facebook elää jälleen murrosaikaa, ja brändisivustojen näkyvyyttä on rajoitettu, tarkoittaa tämä että vain osa Filmitähden FB-faneista itse asiassa näkee päivitykset. Tämä on helposti korjattavissa parilla hiirenklikkauksella. Jos haluat jatkossakin nähdä mitä sivustolla tapahtuu, pysyä kärryillä viihdemaailman uutisissa, sekä lukea mitä teatteriin kannattaa mennä katsomaan; tee näin…

Surffaa Filmitähden FB-sivulle esimerkiksi tästä linkistä.

Saat näkyviin Like / Liked -nappulan sivun oikeassa yläkulmassa. Voit ottaa mallia artikkelin yläosan kuvasta. Siirrä hiiri tämän painikkeen päälle, mutta älä klikkaa sitä. Leijuttaessa hiirtä painikkeen päällä, näkyviin tulee Get Notifications-rivi. Valitse tämä, ja näin Filmitähti ilmestyy aina päivitettyihin ilmoituksiin.

Toinen tapa on klikata Like-nappulan vieressä olevaa mutterinkuvaa, ja valita täältä Add to Interest list (lisää kiinnostuksesi kohteeksi). Llisää sivumme jollekin jo luomallesi listalle tai luo meitä varten oma lista, niin et jää paitsi tiedotteista. Tällöin haluamasi sivut löytyvät oman Facebook-uutisvirtasi vierestä vasemmalta puolelta muodostamalstasi kiinnostus-listalta. Voit myös lisätä listan omiin suosikkeihisi, jolloin lista nousee vasemman reunan valikon yläosaan.

Filmitähteä voi seurata myös Twitterissä, Blogilistalta ja Bloglovinista.

Kommentit

Tags from the story