Lapsen silmin: Salainen valtakunta

Salainen valtakunta - Epic
Lapsen silmin on juttusarja, jossa katsastetaan lapsille suunnattuun elokuvaan lapsen itsensä silmin. Avustavana toimittajana toimii elokuvien parissa kasvanut Tuisku Laajalahti, 6v.

Rio- ja Ice Age -elokuvien tekijöiden uusi animaatio Salainen valtakunta (Epic) on koko perheen seikkailu hurmaavan kauniissa ja monimuotoisessa maailmassa, joka löytyy ihan takapihan metsästä, missä pikkuruinen kansa elää salassa ihmisiltä. Filmitähden varsinaisen arvion Salaisesta valtakunnasta voit lukea täältä >>

Hei Tuisku, näit Salaisen valtakunnan 3D-versiona Tennispalatsissa. Millaiset tunnelmat elokuvan jälkeen?

– Ne Tennispalatsin uudet ja kevyet 3D-lasit ovat paljon paremmat kuin entiset, koska ne olivat niin painavat. Näillä jaksoi katsoa koko elokuvan, vaikka välillä vähän kurkistelinkin lasien alta. Mutta sitten elokuva näytti niin huonolta, että laitoin lasit takaisin. 3D:nä elokuva näytti kivalta, koska monet asiat tuntuivat kuin niistä olisi voinut ottaa kiinni kädellä.

– Salainen valtakunta on ihan mahtava elokuva, todella hauska ja kaunis!

No mikä oli kaikista paras kohtaus?

– Paras kohtaus oli se kun etana Möykkä veti silmät suuhun ja ne alkoivat riidellä Nodin kanssa. Parasta elokuvassa oli juuri se, kun siinä höpötettiin kivoja asioita. Ikävää puolestaan oli se, kun kuningatar Tara kuoli ja Ronin meinasi kuolla. Se sotiminen ja tappaminen ei ollut kivaa, mutta toisaalta seikkaileminen oli jännää, vaikka siinä tulikin niin helposti likaiseksi niin kuin Ronin tuli.

– Olikohan ne Ronin ja Tara rakastuneita?

Kyllä ne taisi olla. Onko sinusta kiva, että elokuvassa on rakastuneita ja rakkautta?

– No ei ole!

Mikäs hahmo oli sinun suosikkisi?

– Ossi-koira oli ihan paras. Se oli söpö vaikka sillä olikin vain kolme jalkaa.

– Nod oli kiva, nätti ja söpö. MK:kin oli kiva ja oli jännä, kun se oppi asioita, esimerkiksi hyppäämään kuin ne pikkuihmiset.

– MK:n isä puolestaan oli ärsyttävä, siksi koska se ei huomannut MK:ta ollenkaan.

Kuka olisit itse halunnut olla?

– En haluaisi ainakaan olla Ronin koska se oli koko ajan sodassa ja sodassa voi kuolla. Ei ole kiva kuolla. Mutta Roninin kanssa voisin lähteä seikkailemaan! Taisin vähän rakastua siihen.

– Haluaisin olla se etana joka lopussa halusi lähteä lentoon linnulla, mutta MK nappasikin sen linnun. Se etana oli niin hauska, sen takia haluaisin olla se.

Kommentit

Tags from the story
,