Marvel-studioilla kolmannet Thor- ja Captain America -elokuvat työn alle

thor2011_loki

Marvel-studioilla menee lujaa, sillä suunnitteilla on kolmannet osat sekä Captain Americalle että Thorille. Captain America: The Winter Soldier julkaistaan tänä keväänä, mutta kolmatta osaa on jo alettu suunnitella. Samoin kolmas Thor-elokuva on saanut vihreää valoa.  Eikä tietenkään sovi unohtaa toista The Avengers -elokuvaa: The Age of Ultron on suunniteltu julkaistavaksi vuoden päästä keväällä.

Thor 3:lle on nimitetty käsikirjoittajat: Craig Kyle ja Christopher Yost on kiinnitetty kirjoittamaan jatko-osa viime syksyn Asgard-seikkailulle. Pitkään Marvelilla työskennellyt Kyle on aikaisemmin kynäillyt sarjakuvien tarinoita sekä ollut  Thor-elokuvissa mukana tuottajana, mutta nyt hän palaa kirjoittamisen pariin. Yost puolestaan oli käsikirjoittamassa jo edellistä Thor-elokuvaa.

Chris Hemsworth nähdään varmasti Thorina kolmannessakin elokuvassa, mutta tuskinpa Tom Hiddlestonin Lokia jätetään pois tämän hahmon huiman suosion siivittämänä. Jätettiinhän kakkos-Thor Lokin hahmon kannalta  vielä melkoisen mielenkiintoiseen tilanteeseen. Toivomme siis, että pääsemme näkemään näiden veljesten välistä kemiaa valkokankaalla lisää!

Lähde: Marvel.com

Kommentit