Mediatiedot

Filmitähti

Filmitähti (filmitahti.fi) on elokuvaan, televisioon ja populaarikulttuuriin keskittynyt riippumaton verkkolehti. Se esittelee uutuuksia, arvostelee uusimmat ensi-illat ja kotiteatterijulkaisut sekä kertoo näyttelijöistä ja elokuvantekijöistä kriittisen elokuvafanin silmin. Se pohtii elokuvamaailmaa tavallisen ihmisen, mutta lisäksi myös naispuolisen katsojan näkökulmasta ja pyrkii herättämään uusia ajatuksia. Elokuvien lisäksi Filmitähti sukeltaa televisiosarjojen ja elokuvia käsittelevien kirjojen maailmaan, matkailee elokuvien maailmassa ja pelaa läpi uutuuspelit.

Filmitähti on perustettu syyskuussa 2011.

Vastaavat toimittajat: Päivi Laajalahti ja Ursula Borg. Tutustu koko toimitukseen >>

Filmitahti.fi:ssä julkaistavan verkkolehden lisäksi Filmitähti julkaisee kuukausittain ilmestyvää digilehteä.

Filmitähdellä on myös oma YouTube -kanava, jossa julkaistaan videomuotoisia elokuva-arvosteluita, haastatteluita ja muita elokuviin liittyviä videoita.

Yhteistyö

Filmitähti on kiinnostunut yhteistyöstä eri medioiden ja elokuva/tv-alan toimijoiden kanssa. Jos sinulla on ehdotuksia tai toiveita mahdolliseksi yhteistyöksi, haluat järjestää kilpailun tai mainostaa sivullamme, ota yhteyttä sähköpostitse toimitus (at) filmitahti.fi.

Myymme mainostilaa sekä Filmitahti.fi:ssä että kuukausittain ilmestyvässä digilehdessä.

Tilastot

Filmitahti.fi:ssä käy hieman alle 10 000 kävijää kuukaudessa ja sivulatauksia on vajaa 40 000 kuukaudessa. Sivustomme poistumisprosentti on noin 1%. Lukijat viettävät Filmitähdessä keskimäärin 1 min 30 sec ja vierailevat yli viidellä sivulla per käynti.
Lähde: Google Analytics 4/2014.