Movie 43 (2013) ★

movie43_featured_620x250

Useista pikkuelokuvista koostuva Movie 43 on Peter Farrellyn (Nuija ja tosinuija, Sekaisin marista) tuottama komediasetti, joka tosissaan koettelee hyvän maun rajoja. Elokuvassa nähdään suuri joukko erittäin nimekkäitä näyttelijöitä. Mukana on sellaisia tähtiä kuin Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Liev Schreiber, Richard Gere, Gerard Butler, Chloe Grace Moretz, Emma Stone, Terrence Howard sekä nykykomedioista tuttuja nimiä Anna Farisista Elizabeth Banksiin, Kristen Belliin, Justin Longiin, Johnny Knoxvilleen ja Josh Duhameliin.

Movie 43 alkaa Dennis Quaidin esittämän käsikirjoittajan tullessa esittelemään Greg Kinnearin esittämälle elokuvastudiohäiskälle uusia elokuvaideoitaan. Näitä käsittämättömän tolloja ideoita näytetään katsojalle lyhytelokuvien muodossa. Ajatus on sinänsä hauska, koska sillä selkeästi irvaillaan nykyisille, luokattoman huonoille käsikirjoituksille, mutta pilkka osuu omaan nilkkaan, sillä samalla mennään itsekin samaan lankaan.

Elokuvassa nähdään niin pippelihuumoria (sekä myös palli-), kuukautishuumoria (Facebookissa jokin aika sitten kiertänyt ”Tampax-mainos” on osa tätä, ja on itse asiassa yksi elokuvan vitsien parhaimmistoa), kakkahuumoria, parisuhdehuumoria – tarjolla on siis *erittäin* kattava katsaus alapäähuumoriin sen jokaisessa muodossaan. Sen suuremmin sensuroimatta (elokuva ei siis ole sovelias pienille lapsille).

Mikäli ällötykseen asti menevät kakkavitsit saavat sinut nauramaan ja haluat nähdä Jason Sudeikisin Batmanina ja Justin Longin Robinina, katso Movie 43. Mutta jos ajatus piirretystä kissasta runkkaamassa Josh Duhamelin kuvan ääressä tai Hugh Jackmanista syömässä häpykarvoja ällöttää, katso jotain muuta.

© Päivi Laajalahti

ds

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_text_separator title=”Info” title_align=”separator_align_center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Movie 43  

  • Useita ohjaajia ja käsikirjoittajia
  • Pääosissa: Dennis Quaid, Greg Kinnear, Hugh Jackman, Kate Winslet, Halle Berry, Naomi Watts, Liev Schreiber, Richard Gere, Gerard Butler, Chloe Grace Moretz, Emma Stone, Terrence Howard
  • Alkuperämaa: USA 2013
  • Genre: Komedia
  • IMDb
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator][/vc_column][/vc_row]

Kommentit