Onko Matthew McConaughey paidatta joka leffassa?

matthew

Magic Miken ensi-illan lähestyessä vihdoin Suomeakin, bongasi toimituksemme Empire-lehdestä erinomaisen infografiikan, aiheenaan näyttelijä Matthew McConaugheyn paidattomuus elokuvissa. Tämä bongorumpuja kotonaan alasti soitteleva, boheemi ja urheilua rakastava näyttelij nähdään vapaa-aikanaan useammin paidatta kuin paita päällä, mikäli paparazzi-kuvia on uskominen.

Mutta elokuvat, pysyykö paita McConaugheyn päällä edes valkokankaalla? Ketään tuskin yllättää tulos – ei pysy. Noin 70% elokuvistaan paita lähtee syystä tai toisesta miehen päältä; mutta miksi piilotella kun on jotain näytettävää? Ymmärrettävästi surffarielokuva Surfer, Dude (2008) on varsinainen patsasteluleffa; McConaughey viettää elokuvasta peräti 30 minuuttia paidatta, mutta hyvästä syystä. Verrokkina kerrottakoon että Magic Mikessa – joka kertoo miesstrippareista – mies on paidatta vain vähän yli 8 minuuttia.

Paita siis lentää päältä, syystä tai toisesta, vaikka omituisinta on se, että nollan sekunnin kerhoon kuuluvat vakava draama Keskusteluja elämästä, sukellusveneeseen sijoittuva U-571 kuin hieman oudosti myös romanttinen komedia (täydellinen tilaisuus ottaa paita pois) Häät mielessä. Filmitähti keräsi artikkelin innoittamana oman galleriansa McConaugheysta paidattomana ja paidalla.

EdTV, 1999

Picture 1 of 11

EdTV 1999. EdTV:ssä ei hampaita harjatessa tietenkään tarvita paitaa.

Kommentit

Tags from the story
,