Osallistu arvontaan ja voita Monuments Men -leffa tai kirja!

themonumentsmen

monumentsmenARVONTA SULJETTU! KIITOS OSALLISTUNEILLE.

George Clooneyn ohjaama tositapahtumiin perustuva draamakomedia THE MONUMENTS MEN kertoo historian suurimmasta aarrejahdista toisen mailmansodan aikaan. Clooneyn ohella elokuvan pääosissa nähdään mm. Matt Damon, Bill Murray, Jean Dujardin, John Goodman, Bob Balaban, Hugh Bonneville ja Cate Blanchett.

Elokuvan keskiössä on epätavallinen sotilasyksikkö, jonka Franklin D. Roosevelt määräsi Saksaan pelastamaan taideaarteita natsivarkaiden käsistä ja palauttamaan ne oikeille omistajilleen. Nämä miehet tunnetaan nimellä The Monuments Men. He panivat henkensä peliin suojellakseen ihmiskunnan suurimpia saavutuksia, vaikka tehtävä vaikutti mahdottomalta: taideteokset olivat vihollislinjojen takana ja Saksan armeija oli määrätty tuhoamaan ne, koska Kolmas valtakunta oli romahtamaisillaan.

Nyt voit voittaa itsellesi elokuvan tai sen pohjana olevan kirjan! Arvomme kolme elokuvapalkintoa ja yhden kirjapalkinnon.

Filmitähden arvostelun elokuvasta voit lukea täältä >>

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee vastata kysymykseen:

Mikä on George Clooneyn ikimuistettavin roolisuoritus?

Jätä alla oleviin kenttiin koko nimesi, voimassa oleva postiosoite sekä sähköpostiosoite ja vastauksesi kilpailukysymykseen sekä maininta, haluatko elokuvan voittaessasi dvd:nä vai blu-ray:nä.

Arvonta päättyy elokuvan julkaisupäivänä eli keskiviikkona 9.7.2014. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ja voittaja ilmoitetaan Filmitähden Facebook-sivuilla.

Kommentit