Osallistu arvontaan ja voita Walter Mittyn ihmeellinen elämä blu-ray!

waltermittynihmeellinenelama

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Ben Stillerin tähdittämä ja ohjaama hyvänmielen draamakomedia Walter Mittystä – tavallisesta miehestä, jonka arkisen elämän vilkas mielikuvitus muuttaa uskomattomaksi seikkailuksi.

Walter Mitty (Ben Stiller) elävöittää tavallista yksinkertaista elämäänsä uskomattomilla ja koomisillakin päiväunelmilla, joissa mikään haaste ei ole hänelle liian suuri: hän kiipeää jättimäisen jäätikön päälle tai pelastaa vanhuksen räjähdysvaarassa olevasta rakennuksesta. Kun Walter ei unelmoi ja haaveile, hän on sankarillisen alter egonsa vastakohta: ihan tavallinen työpaineiden alla elävä kaveri, joka on liian ujo pyytääkseen nättiä työkaveriaan (Kristen Wiig) treffeille. Kun kohtalo puuttuu peliin, Walter joutuu sukeltamaan tosielämään ja lähtee maailmanlaajuiselle matkalle, josta tulee seikkailu, jollaisesta hän ei olisi osannut edes villeimmissä kuvitelmissaan uneksia.

Voit lukea myös Ben Stillerin haastattelun elokuvan tekemisestä täältä.

Palkintona arvotaan 3 kpl Walter Mittyn ihmeellinen elämä -elokuvia blu-ray formaatissa. Osallistuaksesi kisaan sinun tulee vain vastata kysymykseen:

Mikä on Ben Stillerin ikimuistoisin rooli?

Kilpailu päättyy 9.6.2014 ja voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Kommentit