Perhesiteet: Emily ja Zooey Dechanel

Emily_and_Zooey_Deschanel_wp_by_RoseTylerObsessed

Uuden, viihdemaailman pieniin piireihin keskittyvän sarjani saa aloittaa Hollywoodin ihanimpiin sisaruspareihin kuuluvat Emily ja Zooey Dechanel. Emily, joka on kolme vuotta Zooeya vanhempi, näyttelee tällä hetkellä menestyssarjassa Bones, yhdessä David Boreanazin kanssa.
Zooey puolestaan jatkaa lupaavasti alkanutta näyttelijänuraansa tänä vuonna elokuvassa My Idiot Brother, yhdessä Paul Ruddin kanssa.Zooey hurmasi minut tyylillään viimeistään elokuvassa (500) Days of Summer mutta Emily on minusta se klassisesti kauniimpi siskoksista ja Bones nyt vaan on käsittämättömän hyvä sarja ;O) Siskokset kasvoivat perheessä jossa ollaan tiukasti vegaaneja ja molemmat noudattavat edelleen kasvisruokavaliota.

Emily on jo vuosia toiminut aktiivisesti eläinoikeuksien puolesta toimivien järjestöjen kanssa. Hän on naimisissa kirjoittaja-näyttelijä David Hornsbyn kanssa, häät pidettiin syyskuussa 2010. Zooey puolestaan jakaa aikansa näyttelemisen ja She&Him-bändinsä välillä. Vuoden 2009 syyskuussa Zooey meni naimisiin Death Cab for Cutie-solistin, Ben Gibbardin, kanssa.

Kommentit