Perhesiteet: Maggie ja Jake Gyllenhaal

maggie-jake-gyllenhaal (1)

Hurmaavat Gyllenhaalit kiinnittivät ensi kerran huomioni jo 2000-luvun alussa kun sisaruspari näytteli yhdessä kulttiklassikoksi muodostuneessa Donnie Darkossa. Tätä ennen molemmat olivat näytelleet jo kahdessa samassa elokuvassa, A Dangerous Woman ja Homegrown, jotka olivat perheen isän, Stephen Gyllenhaalin, ohjaamia.

Maggie nousi etenkin indie-elokuvien yleisön tietoisuuteen erikoisella Secretary-elokuvallaan ja on tehnyt tämän jälkeen hienon uran mm. elokuvissa Sherrybaby, The Dark Night ja Crazy Heart. Veli Jake lienee tällä hetkellä yksi maailman tunnetuimpia tähtiä, hienot suoritukset elokuvissa Merijalkaväen mies, Brokeback Mountain, Zodiac ja Brothers ovat nostaneet tämän entisen pörröpäisen omituisia rooleja näyttelevän pojan Hollywoodin tähtikastiin.

Maggie ja Jake ovat siviilissä läheinen perheyksikkö; Maggien aviomies Peter Skarsgaard on Jaken läheinen ystävä ja miehet ovatkin esiintyneet kahdessa elokuvassa, Jarhead ja Rendition, yhdessä. Sisaruspari on poliittisesti hyvin aktiivinen, tekevät työtä demokraattisen puolueen hyväksi sekä puhuvat Irakin sotaa vastaan eri tilaisuuksissa.
Maggie ja Peter ovat säästyneet perhe-elämänsä ansiosta suurimmalta paparazzi-kyttäämiseltä, kun taas Jake Gyllenhaalin jokainen deitti, matka, lounas, treeni ja sydänsuru raportoidaan säälimättä joka ikisessä lehdessä ja nettijulkaisussa.

Molempia on siunattu kauniilla ja hieman mainstreamista poikkeavalla ulkonäöllä mutta ennenkaikkea Gyllenhaaleista paistaa läpi elämänilo, jalat maassa-asenne ja läheiset perhesuhteet; kaikki asioita joista voi olla kateellinen ;O)

Kommentit