Pretty Little Liars

pll

Got a secret, can you keep it?

Swear this one you’ll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave
If I show you then I know you
Won’t tell what 
I said

Cause two can keep a secret, if one of them is dead…

Pretty Little Liars (eli suomeksi Valehtelevat viettelijät)  on teinidraamaa muhevimmillaan. Se on sekoitus Gossip Girliä ja Tiedän mitä teit viime kesänä-tyylistä jännitystä keskittyen neljään pikkukaupungin tyttöön. Sarja alkaa Subilla maanantaina 14.5.

Viiden kauniin ja suositun tytön ryhmä hajoaa kun ryhmän keskipiste ja valtiatar Alison (Sasha Pieterse) katoaa mystisesti yhteisen illanvieton jälkeen. Tarina alkaa vuotta myöhemmin, Aria Montgomeryn (Lucy Hale) palatessa kotiin ulkomailta, löytäen toisistaan vieraantuneet ystävänsä omista piireistään

Pian jäljelle jäänyt neljän tytön ryhmä rupeaa saamaan viestejä ja uhkailuja ”A” -nimiseltä henkilöltä. A näyttää tietävän tyttöjen kaikki salaisuudet ja hyödyntää näitä häikäilemättömästi ottaen yhteyttä mitä kekseliäimmillä keinoilla, kiristäen tyttöjä tekemään asioita joita kukaan ei oikeasti haluaisi tehdä.

Juoni kietoutuu sen tosiasian ympärille että jokaisella on salaisuuksia. Tyttöjen pahaksi onneksi kadonnut Alison tiesi kaikkien salaisuudet ja omasi kavalan mielen. Takaumat paljastavat kuningatarmehiläisen joka osasi käsitellä jokaista tyttöä oikealla tavalla, saaden nämä tuntemaan itsensä erikoiseksi ja saaden nämä avaamaan sydämensä ja synkimmät salaisuudet Alisonille.

Pretty Little Liars pitää otteessaan teinivibasta huolimatta. Turhan ryppyotsaisesti on tarpeetonta tällaista sarjaa katsoa, kauniit tytöt, erittäin komeat miehet, kauniit vaatteet ja kieltämättä erittäin jännittävät tapahtumat tekevät sarjasta erinomaista viihdettä syysiltoihin.

Sarja perustuu Sara Shepardin luomaan samannimiseen kirjasarjaan ja sarja jatkaa tällä hetkellä toista kauttaan Yhdysvalloissa. Sarjan uudet nuoret tähdet ovat kuvankauniita ja heitä tukee muutama hyvinkin tuttu naama televisiosta, mm. Chad Lowe (Teho-osasto, 24), Holly Marie Combs (Siskoni on noita) ja Laura Leighton (Melrose Place). Pääosassa ovat kuitenkin neljä nuorta naista; Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale ja Shay Mitchell jotka juoksevat, kiljuvat, angstaavat, valehtelevat ja näyttävät hyviltä tehdessään niin… Koko tarinan kuorruttaa tarkoituksella komea mieskavalkaadi, onhan kyseessä teinisarja.

Pretty Little Liars on sujuva, jännittävä ja erikoinen lisä nykytelevisioon ja ainakin allekirjoittanut on koukussa.

 

[box type=”info”] Pretty Little Liars / Valehtelevat viettelijät. Pääosissa: Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale ja Shay Mitchell. Genre: Draama / Trilleri / Nuortensarja. IMDb. Sarjan virallinen kotisivu ABC:llä [/box]

 

Kommentit

Tags from the story
,