Russell Crowe ufojahdissa

youtube

Russell Crowe tempaisee taas. Nykyisin suorituksiaan elokuva elokuvalta parantava mies on postannut Youtubeen videon, jossa hän väittää olevan ufon – tai ainakin selittämättömän valoilmiön.

Mies kuvasi pätkän toimistonsa ikkunasta, Sydneyssä, eikä kukaan ole täysin varma onko kyseessä armoton pila vai onko mies tosissaan. Twitter-tilillään Crowe kommentoi asiaa näin:  ”UFO? Time Lapse Photos Outside RC’s Woolloomooloo Office (THESE ARE REAL!)”

Youtube-videon voit katsoa täältä.
23 sekunttia kestävässä pätkässä ei näy juuri mitään, pari soikion muotoista hehkuvaa valoa, joita voi luulla tai olla luulematta ufoiksi. Kommenttien tulvaan, joista suurin osa oli tottakai epäileviä, Crowe vastasi viestillä


Oscar-voittaja ja tunnettu tulisesta temperamentistaan, Crowe on joko siirtynyt käytännön pilojen pariin, tai kyseessä on outo sattuma. Kuvauksen aikaan kun Crowe oli juuri päättänyt ottaa kamerallaan kuvia ikkunasta avautuvasta puutarhasta.. Onnekas sattuma, vai hyvä pila? Joka tapauksessa mies pysyy otsikoissa, ja poissa raastuvista.

Kommentit