Sherlock palaa tänään – pakollista katsottavaa

sherlock3

Sherlockin kolmas kausi nostaa Suomessa Uusi Sherlock-nimellä tunnetun sarjan yhdeksi kaikkien aikojen parhaista tv-sarjoista. Toisen kauden päätyttyä St. Bartholomew:n sairaalan katolla tapahtuneeseen yhteenottoon Sherlockin ja Moriartyn välillä, ja sitä seuranneeseen Sherlockin näennäiseen itsemurhaan, jatkuu kolmas kausi vihdoin melkein kahden vuoden tauon jälkeen.

Filmitähti on jo nähnyt kolmannen kauden jaksot ja voimme taata kyseessä olevan parasta mitä televisiossa tällä hetkellä näkyy. Luvassa on Sherlock-faneille herkkuja vaikka millä mitalla, ja faneille ja näiden teorioille ja päähänpinttymille kumarretaan ja nauretaan taidolla.
Benedict Cumberbatchin taidolla tulkitsema etsivä on entisessä terässään, lohduttomasta tilanteesta löydetään yllättävää huumoria. Kuinka John Watson (Martin Freeman) reagoi tajutessaan ettei Sherlock olekaan kuollut, ja kuinka ihmisten elämä on muuttunut Sherlockin poissa ollessa. Ja missä Sherlock itse asiassa on ollut?

Näihin kysymyksiin saadaan vastaus jo ensimmäisessä osassa, The Empty Hearse (Tyhjä ruumisauto), joka näytetään tänään 19.1. Yle TV2:lla klo 20.15 alkaen. Sarjan seuraavat jaksot esitetään peräkkäisinä sunnuntai-iltoina; The Sign of Three ja His Last Vow.

Kommentit

Tags from the story
, ,