So Undercover ★★★

soundercover

Teinitähti Miley Cyruksen tähdittämä So Undercover on eräänlainen teiniversio Miss Koviksesta, pääosassa Sandra Bullock. Nuori Molly työskentelee yksityisetsivänä yhdessä isänsä kanssa, ja päätyy auttamaan FBI:tä selvittääkseen kuka haluaa tappaa nuoren opiskelijatytön. Niinpä Molly, reipas ja hieman äijämäinen tyttö, tuunataan hempukaksi ja laitetaan sisarkuntaan hymyilemään. Tuloksena on harmiton ja viihdyttävä komedia, jossa romanttisesta puolesta huolen pitää Kosto tv-sarjassa esiintyvä komistus Joshua Bowman.

Amaze-balls

Elokuva nojaa vahvasti Cyruksen karismaan, ja sitä tällä nuorella tähdellä riittääkin. Miley Cyrus on luonteva, ja omaa harvinaisen herkullisen matalan äänen, joka ei meinaa istua nuoren naisen ulkonäköön lainkaan. So Undercover sisältää perinteisesti opiskelijasekoilua, tyhmiä käänteitä ja keskivertoa näyttelemistä. Aika kuitenkin lentää kuin siivillä, ehkä juuri sulavan eteenpäin rullaamisen vuoksi.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_text_separator title=”Info” title_align=”separator_align_center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

So Undercover (2012) 

  • Ohjaaja: Tom Vaughan
  • Pääosissa: Miley Cyrus, Joshua Bowman
  • Genre: Toiminta / Komedia
  • IMDb
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator][/vc_column][/vc_row]

Kommentit