The Oranges ★★★

theoranges

Kahden vakiintuneen keski-ikäisen pariskunnan elämä järkkyy, kun toisen perheen tuhlaajatytär Nina (Leighton Meester, Gossip Girl) palaa kotiin. Rakkaudessa itsensä satuttanut Nina ihastuu ystäväperheen isään (Hugh Laurie), ja tuloksena on soppa vailla vertaa. Vaikka tarina on surullisen tuttu, keski-ikäinen mies hullaantuu nuoreen naiseen, onnistuu elokuva olemaan yhtä aikaa raikas ja surkuhupaisa. Erinomaiset näyttelijät, Oliver Platt, Catherine Keener ja Adam Brody onnistuvat tuomaan keskivertokomediaan tarpeeksi jämäkkää otetta.

The Oranges kertoo keski-ikäistymisestä, tutun parisuhteen tuoman ahdistuksen ja rutiinin rikkomisesta, sekä nuoruuden epätoivosta. Siinä ei ole tarpeeksi jännitettä ollakseen muuta kuin leppoisa romanttinen musta komedia, mutta on tarpeeksi tarkkanäköinen kirvoittaakseen muutamat herkulliset naurut katsojassaan.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_text_separator title=”Info” title_align=”separator_align_center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

The Oranges (2011)

  • Ohjaaja: Julian Farino
  • Pääosissa: Leighton Meester, Hugh Laurie
  • Genre: Komedia / Romantiikka
  • IMDb
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator][/vc_column][/vc_row]

Kommentit