Toimitus: Päivi Laajalahti


effafriikki ja fanityttö. Nuorena haaveilin omasta DeLoreanista ja rakastuin fantasia- ja scifiseikkailuihin Star Warsin ja Paluu tulevaisuuteen -elokuvien myötä. Hankin tosin ensimmäisen valosapelini vasta vuonna 2005.

Olen toiminut freelancetoimittajana Elokuvalehti Episodissa vuodesta 2004 lähtien ja kirjoitellut lehteen vuosien varrella monenmoisia elokuva-arvosteluita ja artikkeleita. Toukokuussa 2011 aloitin Discshopin toimittajana ja kirjoitan viikottain elokuvablogia ja arvosteluja Discshop.fi:hin. Toimin myös osana Discshopin sosiaalisen median sisällöntuotantotiimiä.

Pidin vuodesta 2009 lähtien yllä omaa elokuvablogiani nimeltä Elokuvablogi.com, mutta lopulta koimme Ursulan kanssa järkeväksi yhdistää voimavaramme ja tuloksena syntyi Filmitähti.fi.

Päivätyönäni olen työskennellyt yli 10 vuotta digitaalisen markkinoinnin parissa ja tällä hetkellä päivätyöni sijaitsee  markkinointiviestintätoimisto White Sheep Isobarissa Helsingin Kampissa, missä toimin projektipäällikkönä.

Päivätyöni lisäksi työskentelen freelancena oman yritykseni Asterionin (Y-tunnus: 2449917-6) kautta. Mikäli tyylini ja osaamiseni kiinnostaa, voit tilata minulta esimerkiksi toimituksellisia palveluita, markkinointiviestintää tai yleisesti ottaen mitä tahansa elokuviin liittyvää tekstisisältöä.

Email: paivi (at) asterion.fi

 

Jos pitäisi valita vain yksi

ElokuvaImperiumin vastaisku

OhjaajaPedro Almodóvar

Tv-sarjaSupernatural

Näyttelijä Johnny Depp