Total Recallin uusi versio koukuttaa trailerillaan.

totalrecall_feat

Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä, vuonna 1990 ilmestynyt, Total Recall oli aikoinaan melkoinen elämys. Hieman tönkkö scifi-seikkailu ja sen elokuvahistoriaan jäävä pääosan esittäjä ovat jääneet mieleen elävästi. Siitä huolimatta uusintaversio kiinnostaa, ja kuuluu ilman muuta kesän odotetuimpiin ensi-iltoihin.

Tällä kertaa Douglas Quaidin saappaisiin astuu irlantilainen Colin Farrell, joka on jo osoittanut kykynsä toimintaelokuvissa. Mikä kiinnostavinta, kahta naispääosaa tähdittävät takuuvarmasti toiminnan hallitsevat Kate Beckinsale ( Underworld) ja Jessica Biel (Blade: Trinity), joten kaunista persuuksiin potkimista tulee tapahtumaan runsaasti. Kun tähän lisätään aina yhtä huikea Bill Nighy, Bryan Cranston (Breaking Bad), Ethan Hawke ja John Cho, voisi sanoa että toimintaelokuvaksi kasassa on melkoinen näyttelijäkaarti. Katsojilla on ainakin lupa odottaa toimivaa scifi-toimintaa.

Alkuperäisestä poiketen, uusintaversiossa ei suunnata Marsiin (buhuu..), ja se sekoittaa tarinaan enemmän politiikkaa uuden maailmanjärjestyksen vuoksi. New Shanghai ja EuroAmerica taistelevat maailman herruudesta, ja tähän keskelle isketään Farrellin esittämä Quaid, mies joka kärsii oudoista väkivaltaisista painajaisista. Rekall Corporation on yhtiö, joka asentaa ihmisten mieliin muistoja elämästä, jota nämä olisivat halunneet elää ja Quaidin pääkopasta löytyykin ihan jotain muuta.

Traileri vakuuttaa sulavuudellaan. Ohjaaja Len Wiseman on tunnetuin Underworld-elokuvistaan, hyvässä ja pahassa. Originaalin version ohjaaja Paul Verhoeven taas on tarjonnut mahtavan Starship Troopersien lisäksi meille mm. Robocopin ja Basic Instinctin, kuin myös yhden kamalimmista elokuvista maan päällä; Showgirlsin.  Onko ohjaajalla sitten varsinaisesti merkitystä; meno näyttää messevältä ja tarina kiinnostaa. Toivottavasti muuta ei tarvita hienoon kesäelokuva-elämykseen.

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

Kommentit