Trainspotting 2 taas puheenaiheena

uutinen_trainspotting

Ohjaaja Danny Boyle on puhunut jatkavansa Trainspottingin tarinaa siitä saakka, kun kirjailija Irvine Welsh julkaisi kirjan Porno vuonna 2002. Kirjaa voisi luonnehtia väljäksi jatko-osaksi suuren suosion saavuttaneeseen Trainspottingiin, ja nyt Boyle on kertonut olevansa ”hyvin optimistinen” jatko-osan ilmestymisen suhteen.

Playlistin haastattelussa ohjaaja totesi että elokuva olisi suunnitteilla vuodelle 2016. Mikä vielä kiinnostavampaa, Boyle uskoo saavansa mukaansa alkuperäisen elokuvan näyttelijäkaartin, mukaanlukien Ewan McGregorin ja Jonny Lee Millerin. Käsikirjoitusta työstää jo John Hodge, mies The Beach, Shallow Grave ja A Life Less Ordinary -elokuvien käsikirjoitusten takana.

Trainspotting kuuluu monen elokuvan ystävän suosikkeihin, kuten myös Filmitähden toimituksen. Miten tarina jatkuu miehistä jotka valitsivat heroiinin elämän sijaan on piirre, jota Boyle haluaa tutkia. Trainspotting tulee kiinnostamaan sekä vanhoja elokuvan ystäviä, että nuorempia jotka ovat vasta myöhemmin löytäneet sen, Boyle uskoo.

Lähde: Telegraph.co.uk

Kommentit

Tags from the story
,