Yle esittää Doctor Whon 50-vuotisspesiaalin lauantaina 23.11.2013

doctor50

Filmitähden toimitus koostuu yhdestä Whovianista ja yhdestä innokkaasta fanista – siksi uutinen että Yle esittää kulttisarja Doctor Whon 50-vuotisspesiaalin lauantaina 23.11. samaan aikaan kuin jakso nähdään Britanniassa saa meidät hihkumaan.
Ajassa matkaavan Tohtorin 50-vuotista taivalta juhlistetaan poikkeuksellisella tavalla maailmanlaajuisesti – juhlajakso esitetään samanaikaisesti kaikkiaan yli 75 maassa kuudella mantereella. 75-minuuttisen, täynnä toimintaa olevan jakson nimi on The Day of the Doctor ja se paljastaa asioita Tohtorin vaarallisesta menneisyydestä.

”Kuuntelimme Doctor Whon yleisöä tarkasti viime kesän jälkeen ja sen perusteella halusimme ehdottomasti olla mukana myös juhlajakson yhteislähetyksessä. Tällaisia upeita mahdollisuuksia ei tule liian usein vastaan, joten niihin pitää tarttua”, sanoo Yle TV2:n ohjelmapäällikkö Riku Saaranluoma.

Spesiaalijakson tähtinä nähdään mm. nykyinen Tohtori Matt Smith ja hänen edeltäjänsä David Tennant sekä Jenna Coleman, Billie Piper ja John Hurt. BBC:n tuottama Doctor Who on maailman pisimpään pyörinyt ja menestyksekkäin sci-fi –sarja. Britanniassa Doctor Who on rakastettu kulttisarja ja sillä on Suomessakin lukuisia vannoutuneita faneja. Uudeksi, 12. Tohtoriksi valittu, Peter Capaldi jatkaakin sitten omalla urakallaan tämän jälkeen, Matt Smithin siirtyessä uusien haasteiden pariin.

The Day of the Doctor –spesiaalijakso Yle TV2:ssa & Yle Areenassa lauantaina 23.11, klo 21:50 alkaen.
Filmitähden Doctor Who -aiheiset artikkelit >>

Kommentit

Tags from the story