Siirry suoraan sisältöön

Kino Tapiola monipuolisemman elokuvaohjelmiston asialla

  • tehnyt
Kino Tapiola monipuolisemman elokuvaohjelmiston asialla

Espoon Tapiolassa sijaitseva Kino Tapiola kuuluu Suomen elokuvamaailman harvinaisuuksiin. Se on yksi niistä harvoista elokuvateattereista, jotka ovat edelleen alkuperäisessä kunnossaan. Tapiolan elokuvateatteri on siis kulttuurisuojelullisesti tärkeä kohde, jonka kaikki kaupunginosassa asuvat tietävät takuulla. Vaikka rakennuksen ulkokuori huokuukin vahvasti 1950-lukua, sisällä kaikki on toisin. Kino Tapiolassa on käytössä kaikkein modernein tekniikka, jonka kautta katsojat pääsevät nauttimaan elokuvista.

Kino Tapiola on ottanut käyttöönsä myös 3D-projektorin. Se mahdollistaa niin 3D-elokuvien kuin satelliittilähetysten esittämisen. Tällaisia Kino Tapiolassa onkin tähän mennessä esitetty mukava määrä. Se ei olekaan ihme, sillä elokuvateatteri haluaa olla kaikin puolin monipuolinen.

Mitä Kino Tapiolassa voi käydä katsomassa?

Kino Tapiolan elokuvat vaihtuvat säännöllisin väliajoin. Sen vuoksi filmitähti ei pysty nostamaan esille yksittäisiä elokuvia. Sen sijaan yleisellä tasolla voidaan todeta, että Kino Tapiolassa näytetään elokuvia ja dokumentteja laidasta laitaan. Uusimmat elokuvat ja klassikot kuuluvat normaaliin ohjelmistoon.

Kino Tapiola tarjoaa katsojille myös erikoisnäytöksiä. K-18 anniskelunäytökset ovat aikuisille suunnattuja elokuvia. Niiden aikana voi nauttia alkoholia. Seniorikino taas esittää elokuvia varttuneemmalle väelle. Monesti elokuvat ovat vaikkapa vanhan ajan musta-valkofilmejä. Vauvakino ja koulukino taas esittävät aivan pienillekin lapsille suunnattuja elokuvia, joita voi käydä katsomassa perheen tai kavereiden kanssa.

Tämän kaiken löydät Kino Tapiolan ohjelmistosta

Kino Tapiolan ohjelmisto on monipuolinen ja kattava. Jokainen löytää ohjelmistosta taatusti mieleistä katsottavaa. Kokeile esimerkiksi näitä Kino Tapiolan tarjoamia elämyksiä:

  • Oopperanäytökset suoraan Lontoosta
  • Balettinäytökset suoraan Lontoosta
  • Erilaiset juhlatilaisuudet Kino Tapiolassa

Muutakin kuin elokuvia

Tapiolan elokuvateatteri tarjoaa hupia myös elokuvien päättymisen jälkeen tai ennen niitä. Kahvilassa voi istuskella odotellen elokuvan alkamista. Tilaa vaikka erikoiskahvi ja pelaile nettikasinolla odotellessasi. Kahvilasta löytyy myös karkkia ostettavaksi näytökseen. Jos viinien nauttiminen on itselle mieluisampaa, onnistuu se viinibaarissa.

Tapiolan elokuvateatteri ja sen viinibaarit ovat jo käsite tapiolalaisten keskuudessa. Viinibaarista löytyy huikea määrä viinejä eri puolilta maailmaa. Sen lisäksi tilattavana ovat myös niin siiderit kuin oluetkin. Baristalta onnistuvat muutkin alkoholidrinkit, joten kaikkea kannattaa kokeilla. Alkoholijuomien kylkeen sopivat loistavasti vaikkapa tapas-oliivit tai raakapatukat. Sen lisäksi myös karkkia ja popcornia on saatavana.