Siirry suoraan sisältöön

Nainen junassa kirja tarjoaa hyvää viihdettä

  • tehnyt
Nainen junassa tarjoaa hyvää viihdettä.

Nainen junassa kirja on mielenkiintoinen ja otteessaan pitävä psykologinen jännitysromaani, jonka on kirjoittanut brittiläinen kirjailija Paula Hawkins. Teos on ollut myyntimenestys Britanniassa kuten myös muualla maailmassa. Se oli Britanniassa myyntilistojen kärjessä useita viikkoja. Hawkins on saanut kirjastaan myös monia palkintoja ja kirja on herättänyt suurta huomiota myös kriitikoiden keskuudessa. Tämä jännitysromaani sopii kaikille psykologisista trillereistä kiinnostuneille lukijoille.

Mistä Nainen junassa kirja kertoo?

Kirjan päähenkilö on Rachel ja hän matkustaa päivittäin samalla paikallisjunalla. Matkan varrella hän alkaa seurata joka päivä ikkunasta radan varrella asuvaa pariskuntaa. Pian Rachel antaa heille nimet Jason ja Jess, joiden elämä on hänen mielessään todella kaunista ja onnellista. Siis täysi vastakohta Rachelin omalle oudolle ja sekavalle elämälle. Junamatkat taittuvat luodessa Jasonille ja Jessille täydellistä parisuhdetta.

Rachel on siis nainen junassa, joka tarkkailee Jasonin ja Jessin elämää radan varrella. Eräänä päivänä pariskunnan talon kohdalla tapahtuu kummia. Tämän jälkeen Jess katoaa, mikä saa Rachelin huolestuneeksi. Rachelin on pakko saada tietää, mitä on tapahtunut. Hän kietoutuu Jasonin ja Jessin elämään kohtalokkaalla tavalla yhä tiiviimmin ja samalla hän saa oman elämänsä yhä suurempiin vaikeuksiin.

Kirjasta on tehty myös elokuva

Hawkinsin Nainen junassa tarjoaa jännittävää psykologista viihdettä. Mikäli kirja on vielä lukematta, kannattaa se ottaa omaan lukemistoon. Kirjan alku saattaa tuntua hiukan puuduttavalta, mutta jossakin vaiheessa juoni pääsee todella lennokkaaseen vauhtiin. Kirjasta on tehty myös elokuva, jossa pääosaa eli Rachelia näyttelee upea Emily Blunt. Elokuva on saanut hyviä arvosteluja ja se kannattaa ilman muuta myös katsoa.

Avainsanat: