Siirry suoraan sisältöön

Hyvän mielen elokuva sopii jokaiselle

  • tehnyt
Hymyilevä nainen.

Lähes jokainen tuntee varmasti termin ”hyvän mielen elokuva”. Nämä elokuvat ovat usein kevyttä viihdettä, joista nimensä mukaisesti jää erityisen hyvä ja kevyt mieli. Juuri siksi nämä elokuvat ovatkin usein komedioita tai niitä, jotka yhdistävät draamaa ja komediaa. Hyvän mielen elokuvien kategoriasta löytyy niin uutuuksia kuin myös vanhempia klassikoita, joilla on aivan sama vaikutus vielä nykypäivänäkin.

Valitse itsellesi sopiva hyvän mielen elokuva

Näitä elokuvia riittää joka lähtöön aina hervottomista komedioista koskettaviin draamakomedioihin saakka. Suosittuja hyvän mielen elokuvia ovat esimerkiksi romanttinen komedia nimeltä Holiday sekä omalaatuisesta perheestä kertova Little Miss Sunshine. Wonder taas on sympaattinen elokuva kasvoiltaan epämuodostuneesta pojasta tämän siirtyessä kotikoulusta yleiseen kouluun ja Koskemattomat kertoo miljonäärin ja tämän avustajan liikuttavasta suhteesta.

Oikeita hyvän mielen elokuvien klassikoita ovat tietenkin sympaattisesta Mr. Beanista kertovat elokuvat. Niitä on tehty kaksi ja ne ovat nimeltään Bean – äärimmäinen katastrofielokuva ja Mr. Bean lomailee. Näiden elokuvien päähahmo on monille jo ennestään tuttu nimeään kantavasta sarjasta. Näiden lisäksi sivustomme elokuva-arvostelut tarjoavat lisää vaihtoehtoja hyvän mielen elokuviksi. Tutustu siis sivuston satoihin arvosteluihin!

Hyvän mielen elokuvaelämys

Hyvän mielen elokuvia voi katsella niin yksin, puolison, ystävän kuin koko perheenkin kanssa. Niiden paras puoli onkin, että ne sopivat monille. Hyvän mielen elokuvan lisäksi niiden katselusta voi tehdä täydellisen kokemuksen esimerkiksi ostamalla hyvää naposteltavaa ja juotavaa elokuvan katselun ajaksi. Ne ovat rentouttavia hetkiä.